Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Uppsala

Vill du ha ett spännande och omväxlande arbete inom äldrevården? Nu söker vi en sjuksköterska till detta äldreboende som har 41 platser för omvårdnadsboende och demensvård. Här möter du personer med varierande vårdbehov och förutsättningar.

Arbetet bjuder på stor variation och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. Du kan förvänta dig vanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på äldreboende.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjukskötersketjänst i Uppsala?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mcllckåuåcpjo
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xiikyaåfæiiw aiU agd dh Hjgdmwa
Region/kommun
Uppsala/Fmmqjee
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka