Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Uppsala

Sjuksköterska sökes till detta äldreboende. Uppdraget passar dig som har ett intresse för äldreomsorg och är van att ta egna beslut. Här möter du patienter med olika sjukdomstillstånd och som har varierande vårdbehov.

Du kommer bland annat ta prover, dela läkemedel, utföra såromläggningar och ha kontakt med anhöriga. Utöver det ingår att leda omvårdnadsarbetet och delegera uppgifter till övrig personal på boendet.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Uppsala?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Saæaxvgahwoælnvq
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cuvaxckåpwf e haf ec Fgjglb
Region/kommun
Uppsala/Myyptva
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka