Ledigt jobb för sjuksköterska i Uppsala

Vill du arbeta i ett härligt gäng som värnar om äldres välbefinnande? Då borde du söka tjänsten som sjuskötersak på detta äldreboende.

Detta äldreboende satsar mycket på aktiviteter och varje dag ordnar de t.ex bingo, musik eller promenader. De söker en passionerad och engagerad sjuksköterska som vill ta sig an en stimulerande roll där du kommer att möta patienter med olika sjukdomstillstånd och vårdbehov. Som en viktig medlem i vårt team kommer du att utföra omfattande arbetsuppgifter inom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mer.

Erfarenhet inom liknande arbete är efterfrågat.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pyfvhiqqin åehvalaobtc
Tidsperiod
15-40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sqnmwxrsf ic ica hd Doeqrwl
Region/kommun
Uppsala/Dnffqmy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka