Bemanningsarbete för sjuksköterska i Uppsala

Vill du arbeta på ett modernt äldreboende och bidra till en god och trygg vård? På detta boende finns totalt 80 lägenheter fördelade på fyra våningar.

Du kommer att möta patienter med somatiska sjukdomar och demenssjukdomar.

Uppdraget innebär att vara ansvarig för omvårdnaden och göra självständiga bedömningar av de boendes hälsa och behov.

Utöver detta ingår delegering till vårdpersonal samt kontakt med anhöriga och övriga vårdgivare. För att trivas i rollen bör du vara trygg i din yrkesroll och van att ta egna beslut.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nnephhflvl ålsnamuslvr
Tidsperiod
28-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gkrfrayqfdcæole a hgada Mbgfrva
Region/kommun
Uppsala/Mtisakd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka