Ledigt jobb för sjuksköterska i Uppsala

Söker du en meningsfull arbetsplats där gemenskap och högkvalitativ vård är i fokus? Då kan uppdraget som sjuksköterska hos vår uppdragsgivare vara något för dig. Hemsjukvården behöver utöka sitt team med fler kompetenta medarbetare för att fortsätta leverera vård av hög kvalitet.

Som en del av vårt kompetenta team kommer du att arbeta tillsammans med engagerade kollegor för att säkerställa att varje patient får den vård de förtjänar. Uppdraget omfattar vanliga arbetsuppgifter såsom såromläggningar, medicinhantering och provtagning.

Vi värdesätter tidigare erfarenhet av liknande arbete

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Batevoabji lcmjboucg Sdkmpve OOE
Tidsperiod
14-23
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kojkiqåyhs f ced ed Abydy
Region/kommun
Uppsala/Tsbnd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka