Ledigt jobb för sjuksköterska i Uppsala

Är du på jakt efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Är du intresserad av att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor? Just nu söker jourmottagningen en medarbetare till sin verksamhet.

Jourmottagningen hjälper patienter med mindre vårdbesvär som inte kräver sjukhusets resurser. Ditt uppdrag som sjuksköterska kommer att innefatta sedvanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, dokumentation och läkemedelshantering. Du kommer att arbeta med ett team av erfarna och engagerade kollegor med målet att ge bästa möjliga vård till patienterna.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æqookqexi Qtwhsheegxhpbe
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eaqflixajcætwa c fbf ef Æqxapcgpx
Region/kommun
Uppsala/Jeuuacy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka