Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

uppdraget innebär specialiserad vård som bedrivs med fokus på symtomlindring, att upprätthålla bästa möjliga livskvalitet och att erbjuda stöd till närstående. de är ett team av dedikerade vårdpersonal som inkluderar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Deras huvudsakliga mål är att skapa en trygg och fridfull miljö för våra patienter som befinner sig i slutskedet av en obotlig sjukdom. De fokuserar på att hantera smärta och andra besvärande symtom för att förbättra patienternas välbefinnande och ge dem möjlighet att leva sin sista tid på ett så bekvämt sätt som möjligt.

Uppdragsgivaren söker dig med liknande erfarenhet.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hlifrlpqtd chlacwplg - Eucmiryrcdethtmu Ghhygjahsh
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hxpntgrhættm d ced gh Djrulap
Region/kommun
Uppsala/Qurefew
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka