Bemanningsarbete för sjuksköterska i Uppsala

Är du redo för en ny och utvecklande utmaning? Här får du möjligheten att vara en viktig del av ett kompetent team som gemensamt strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård till våra patienter.

Vår avdelning spelar en central roll i den sammanhållna vårdkedjan för behandling av patienter. Sedvanliga arbetsuppgifter som bedömning, utredning, planering av vård och behandling, samt uppföljning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och att du delar vår passion för att ge bästa möjliga vård till våra patienter.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskejobb

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Osakeuniyb tpvmljese Eduvibupia vpobvbpeiixbbpcybqe aciO
Tidsperiod
22-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ukrcoyicåiqk bdc fb Pirfaxh
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka