Sjuksköterska sökes till uppdrag i Uppsala

Sjuksköterska sökes till intressant och utvecklande uppdrag inom hemsjukvården. Här möter du patienter med varierande sjukdomstillstånd och bakgrund där din insats gör stor skillnad i deras vardag.

Arbetsuppgifter inkluderar injektioner, såromläggningar, provtagning, läkemedelshantering och omvårdnad. Du arbetar patientnära och team med övriga professioner för att erbjuda bästa möjliga vård.

Enheten söker dig, sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Uppsala?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kbpodhf mkhyqj - Apouadpoåhv
Tidsperiod
27-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eqdsfcp mwbebi fgg fd Ccphkwo
Region/kommun
Uppsala/Surnnwn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka