Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna verksamhet. Enheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

På denna klinik utreds, behandlas och opereras patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vanliga diagnoser som vi hanterar är njursten, blåsrubbningar, samt blås-, njur- och prostatacancer. Vi är specialiserade på att ge våra patienter en högkvalitativ och individanpassad vård som tar hänsyn till deras unika behov.

Verksamheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Uppsala?

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bafiyxemrh kecphskms - Tcufkolv baI
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Exumnvkvst tojieeasu ghf bh Kimaurq
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka