Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Uppsala

Vill du arbeta i ett härligt gäng som värnar om äldres välbefinnande? Då borde du söka tjänsten som sjuskötersak på detta äldreboende.

Detta äldreboende satsar mycket på aktiviteter och varje dag ordnar de t.ex bingo, musik eller promenader. De söker en passionerad och engagerad sjuksköterska som vill ta sig an en stimulerande roll där du kommer att möta patienter med olika sjukdomstillstånd och vårdbehov. Som en viktig medlem i vårt team kommer du att utföra omfattande arbetsuppgifter inom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mer.

Erfarenhet inom liknande arbete är efterfrågat.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Uppsala?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fpnknqp Ecdops, Aiwykdiwwl gåhs- ccf rpxjihaeidnvj
Tidsperiod
33-3 (2025)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kfrlcaslu bi eiacd Npkskvb
Region/kommun
Uppsala/Pywcrfk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka