Sjuksköterska sökes till uppdrag i Uppsala

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då är det här uppdraget något för dig! Här får du möjlighet att utföra det mesta av arbetet självständigt och ta ett stort eget ansvar

Som en del av vårt team kommer du att vara involverad i att ta emot och behandla svårt sjuka patienter som har drabbats av akuta kroppsliga sjukdomar eller skadat sig i olyckor. Vi söker en engagerad och kompetent sjuksköterska som trivs med att arbeta i en snabb och dynamisk miljö.

Du kommer att få möjlighet att utveckla dina färdigheter och ta del av en stimulerande arbetsmiljö där varje dag innebär nya utmaningar och möjligheter att göra skillnad i människors liv.

Verksamheten efterfrågar erfarenhet.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Uppsala?

Uppsala är mest känd för att vara cyklisternas och studenternas stad. Här kan du strosa längs med det natursköna Årummet, koppla av på något av stadens alla caféer eller låta dig hänföras av domkyrkan som är hela 118 meter hög. Uppsala domkyrka, som byggdes omkring 1270 är dessutom Skandinaviens största katedral. Några av Uppsalas absoluta guldkorn är bland annat Linnéträdgården, Botaniska trädgården och museet Biotopia. Allt detta passar utmärkt för dig som lockas av natur, grönska och vackra trädgårdar. Dagens Uppsala hette tidigare Östra Aros, och det nuvarande Gamla Uppsala hette då Uppsala. Östra Aros kom att ta över namnet Uppsala i samband med att ärkestiftet flyttades på 1280-talet.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oeoyvgtsuu fnuqykfiy, Xvhmjhptsrwafp
Tidsperiod
28-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wbmmqnspqp kscfqgtmi chfga Ydrkkll
Region/kommun
Uppsala/Uppsala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka