Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Uppsala

Vill du ha ett spännande och omväxlande arbete inom äldrevården? Nu söker vi en sjuksköterska till detta äldreboende som har 41 platser för omvårdnadsboende och demensvård. Här möter du personer med varierande vårdbehov och förutsättningar.

Arbetet bjuder på stor variation och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. Du kan förvänta dig vanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på äldreboende.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Flyswvc Bfxsrxæyåjsdi pærk- glr pjjdpvribsdut - OB
Tidsperiod
30-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uyhqauåyækra deF higgc Gfvncpy
Region/kommun
Uppsala/Sxgqndp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka