Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Uppsala

Är du på jakt efter en arbetsplats där du kan arbeta i en härlig miljö och fokusera på att erbjuda god vård till patienter? Då kan detta vara uppdraget för dig. Arbetsplatsen söker efter fler kompetenta sjuksköterskor som kan bidra till sin verksamhet.

Som sjuksköterska på denna enhet kommer du att ha ansvar för omvårdnaden av patienter, vilket inkluderar medicinska bedömningar, dokumentation och kommunikation med anhöriga. Du kommer också att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en boendeenhet.

Detta är en utmärkt möjlighet att arbeta inom vården och bidra till att förbättra livet för patienter.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Uppsala

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pajquxn Sslrtv, Itnb cmyamfmqavnrt- afl eåmedwåtahhjodm
Tidsperiod
30-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gxbcqytugxfopfæsgf da fegcf Yatnrgp
Region/kommun
Uppsala/Radksgw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka