Bemanningstjänst för sjuksköterska i Enköping

Är du redo för en ny utmaning och vill ha ett utvecklande arbete? Då kan det här vara en perfekt möjlighet för dig! Vi söker nu efter en engagerad person som vill bli en del av detta kompetenta team.

Som en del av enheten kommer du arbeta på en slutenvårdsavdelning för patienter som behöver rehabilitering och mobilisering. Avdelningen har sex vårdplatser och är i huvudsak till för patienter från Enköping/Håbo/Heby-området, samt patienter från kirurgavdelningen som genomgått höft- eller knäledsplastik och behöver en längre rehabilitering.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjukskötersketjänst i Enköping

I Uppsala län bildar bland andra tätorterna Enköping, Örsundsbro, Hummeltsa och Grillby Enköpings kommun. Kommunen kunde först på allvar börja växa efter att muddringsarbetet av Enköpingsån stod klart i slutet på 1800-talet, arbetet gjorde att man enkelt kunde ta sig till kommunen från andra orter. Den stadigt växande kommunen som är känd för sina parker och grönområden, erbjuder även båtturer till bland annat Birka. Handboll, ridning, rugby och fotboll utövas flitigt i kommunen och "pepparrotsstaden" kunde under sin storhetstid producera närmare 30 ton pepparrot per år. Det är enkelt att ta sig till och från kommunen, antingen med kollektivtrafiken eller bil via E18.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Enköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cofåoviay krbgpkdi, Rdlrclomwpd klatuklwxeavfmw Rhf
Tidsperiod
29-39
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hvjfmhwxhv adP fbdih Nnyæorym
Region/kommun
Uppsala/Enköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka