Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Uppsala

Nu söker vi en sjuksköterska till denna vårdavdelning med onkologisk- och onkologendokrina patienter.

Här behandlas patienter med olika typer av tumörsjukdomar och neuroendokrina tumörer. Vårdtiden kan vara både kortare och längre.

Personalen har en unik kompetens inom områdena onkologisk endokrinologi, och onkologi. Vi kan erbjuda unik diagnostik och behandlingsmöjligheter. I det kliniska omhändertagandet av våra patienter samarbetar vi med flera andra avdelningar såsom klinisk kemi, patolog, röntgen, onkolog, nukleärmedicin och pet-centrum.

Meriterande med erfarenhet inom onkologi och/eller onkologisk endokrinologi.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pqaoxgktgo raxfsiqoq Ednduiqgmt ejpcgbcmilpsobgaqqr hbfP
Tidsperiod
14-34
Efterfrågad kompetens
Onkologi (utbildad), Onkologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fawjgnwnæatv hgd dd Sjpvffr
Region/kommun
Uppsala/Tqknlgp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka