Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Uppsala

Här kan du få möjlighet att jobba på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du tillsammans med hospitalet möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

På uppvakningsavdelningen får patienter ligga och vakna till ordentligt efter operationen innan det är dags att åka tillbaka till vårdavdelningen.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet verksamhetsområde. Arbetstiderna varierar, schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Be oss kontakta dig, så berättar vi gärna mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som operationssjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som operationssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Uppsala

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xeeandpdap kwnjwegpd Ktdvlfs ijwdcf
Tidsperiod
24-35
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad), Operation (erfarenhet), Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oceufbabfe ibpfmelda aihea Efwdihx
Region/kommun
Uppsala/Cyfwcca
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka