Ortopedi sökes till jobb i Uppsala

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Här kan du få möjlighet att jobba på ett universitetssjukhus som har den mest avancerade sjukvården att tillgå. Med patienterna i centrum har du tillsammans med sjukhuset möjlighet att ge sjukvård i världsklass.

Enheten ansvarar för akut och planerad ortopedi och även för riks och regionpatienter avseende högspecialiserad traumaortopedi. Här finns 24 vårdplatser.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av slutenvård samt ortopedi.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag via Agila ortopedi

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Uppsala en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pcajtqiakg pyundbpkq Fyjowltrdhsdmytg fcU/W
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Unodsnpdbh Iqpilcvqi bfd bi Kbqabwq
Region/kommun
Uppsala/Pqknieb
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka