Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Arbetsuppgifterna i uppdraget omfattar omvårdnadsbedömningar, statusbedömning, blodprovstagning, nutritionsbedömningar, stomier, track, sondmatning, dialysbehandling, blodtrycksmätning mm. av patienterna.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst. Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sjuksköterskearbete i Vänersborg

Vänern är den största insjön i Sverige och vid dess sydvästra spets ligger Vänersborg. Staden grundades redan 1641 och idag erbjuder Vänersborg en rik historia såväl som vackra omgivningar. Sjön är viktig för kommunen och många aktiviteter hålls i närheten av Värnen. Varje år hålls Vatten- och Visfestivalen Aqua Blå här. Det är en tre dagar lång festival som går i vattnets och musikens tecken. Festivalen innehåller bl.a. musik, aktiviteter för hela familjen, uppvisningar, matupplevelser och utställningar vid Vänerns strand. I Skräckleparken kan man strosa runt på en promenad eller sätta sig ner på ett av de mysiga små fiken och njuta av en våffla, glass eller kaffe. Här finns också flera badplatser för den som är sugen på ett litet dopp.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Vänersborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dåbysppdeah mdrpjd
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eqwufmcdhr ba ihb ba wæwtqpubyk
Region/kommun
Västra Götaland/Vänersborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka