Agila söker barnmorska till uppdrag i Värmland

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig!

Denna vårdenhet bedriver en professionell vård för personer som befinner sig på förlossningen. Här arbetar olika yrkesgrupper som till exempel sjuksköterskor, barnmorskor samt läkare. Målet är att alla patienter ska erbjudas en god och trygg vård samt få ett gott bemötande.

Till detta uppdrag söker vi dig gärna med tidigare erfarenhet från liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete som barnmorska via Agila

Att arbeta som barnmorska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Värmland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wmeuxlug tupvpkhlkdgdyo IF oæionieqfibjx
Tidsperiod
23-39
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Geolqrujclvcqve f, fae fh Vbvyegmf
Region/kommun
Värmland/Oguqpmgx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka