Ledigt jobb för sjuksköterska i Värmland

Är du på jakt efter en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

På denna hälsocentral arbetar man med ett djupt engagemang för varje människa som sätter sin fot innanför dörrarna. Detta är en privat klinik som bygger på genuint engagemang och gedigen kompetens.

Verksamheten har nu behov av en sjuksköterska för ordinärt primärvårdsarbete.

Arbetet är omväxlande och innebär såväl drop-in-mottagning som planerade besök.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskejobb i Värmland?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eusqw Yædj Oæpusawttthfq Iæigwgwem
Tidsperiod
27-32
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Væfuwer b-f ahg hh Yævlqhjqc
Region/kommun
Värmland/Åikæxc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka