Bemanningsjobb för sjuksköterska i Värmland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Hemsjukvården är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Du kommer ingå i ett team bestående av distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor som arbetar nära patienterna i deras egna bostäder eller i kommunens särskilda boenden.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Är du en självständig och empatisk person med en stark vilja att hjälpa andra? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskearbete via Agila sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjuksköterskearbete i Värmland

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dcjgu oxwphq
Tidsperiod
25-30, 33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Voisj våbfe cb ghd gh Ardah
Region/kommun
Värmland/Ykccr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka