Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vi söker just nu en erfaren sjuksköterska som vill ta sig an en ny utmaning och bli en del av vårt engagerade team inom kommunal hälso- och sjukvård. Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter som bedömning, undersökning, sårvård, medicinhantering och dokumentation. Vårt mål är att leverera högkvalitativ och trygg sjukvård till våra patienter, och du kommer att ha möjlighet att bidra till detta.

Som en del av vårt team kommer du att uppleva en spännande arbetsplats med trevliga och professionella kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ sjukvård.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Värmland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Hanna Fugel
Hanna Fugel / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vbvnrgå ditmha
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gcicxqæ pbffms efcdh Gcmgrqoi
Region/kommun
Värmland/Pkbfliæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka