Agila söker röntgensjuksköterska till uppdrag i Värmland

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Lasarettet är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Enheten utför de vanligaste undersökningarna med magnetkamera, datortomograf, ultraljud och röntgen.

Vi som arbetar här är radiologer, röntgensjuksköterskor och undersköterskor. Hit kommer patienter på remiss från läkare.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Att arbeta som röntgensjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Värmland?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Teamchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Trltffatt Vgnpvrxwexbnen, Sæyfxoekunokkggeu
Tidsperiod
29-33
Efterfrågad kompetens
Röntgen eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lrnseivbfkqehac c ieehd Ketwytvh
Region/kommun
Värmland/Bkuhouko
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka