Ledigt jobb för sjuksköterska i Värnamo

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på denna avdelning.

Uppdraget innefattar arbete på psykiatrisk jourmottagning.

Telefonrådgivning via Tele-Q, mottagningsbesök av patienter som kommer oanmälda till jourmottagningen. Du har ett nära samarbete med sjuksköterskekollegor, primär-/bakjour samt vårdadministratörer.

Du har med fördel kompetens inom psykiatrisk vård.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Värnamo

Värnamo kallas ibland för marknadsstaden då det hålls många marknader här året om. I kommunen finner du också många härliga caféer och restauranger från alla väldens hörn. Alpdalen är en 22 hektar stor natur- och hembygdspark som ligger i hjärtat av Värnamo. Parken har härlig lummig natur och vackra stigar och här kan man titta på hus från 1700- och 1800-talen. I Alpdalen ligger också kommunens största lekpark för barn och det finns också en ladugård med olika djur. Kända personer från Värnamo är skådespelaren Allan Svensson och möbelskaparen Bruno Mathsson. Mathsson var en av Sveriges mest internationellt kända formgivare och har fått ett flertal fina utmärkelser.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Värnamo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tæpehef ladgnhv, Jrjwuqvtibx umcmlmiror
Tidsperiod
40-1
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wåihpas eprcmtt, Amockgllsnqc bcafc Pæydmfn
Region/kommun
Jönköping/Värnamo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka