Röntgensjuksköterska sökes till tjänst i Värnamo

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Ta chansen att söka uppdraget som sjuksköterska på röntgenavdelningen på detta sjukhus.

Här utförs det undersökningar av skelett, urinvägar, mag-/tarmkanalen, lungor och hjärta. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på röntgenavdelning.

Är du intresserad av radiologi och tycker detta verkar som ett kul och spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som röntgensjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som röntgensjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Värnamo en spännande plats för sjuksköterskejobb

Värnamo kallas ibland för marknadsstaden då det hålls många marknader här året om. I kommunen finner du också många härliga caféer och restauranger från alla väldens hörn. Alpdalen är en 22 hektar stor natur- och hembygdspark som ligger i hjärtat av Värnamo. Parken har härlig lummig natur och vackra stigar och här kan man titta på hus från 1700- och 1800-talen. I Alpdalen ligger också kommunens största lekpark för barn och det finns också en ladugård med olika djur. Kända personer från Värnamo är skådespelaren Allan Svensson och möbelskaparen Bruno Mathsson. Mathsson var en av Sveriges mest internationellt kända formgivare och har fått ett flertal fina utmärkelser.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Värnamo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xæxbpvo edvyqdh Dæaugbs
Tidsperiod
1 (2023)-24 (2023)
Efterfrågad kompetens
Röntgen
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Grhqrmsrbvpc JÆFEGQU
Region/kommun
Jönköping/Värnamo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka