Vi söker akutsjuksköterska till uppdrag i Västerås

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Är du även intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Här träffar du patienter med akuta kirurgiska, ortopediska eller medicinska skador/sjukdomstillstånd. Under jourtid tar enheten även hand om akuta ögon-, öron-, infektion-, och gynekologiska skador och sjukdomar.

Du kan förvänta dig vanliga arbetsuppgifter på akutmottagning såsom triagering av patienter, provtagning, EKG och omvårdnad.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att arbeta som akutsjuksköterska via Agila

Arbetet som akutsjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
IND Cænhkyåk Rtpoqhloqeybwohk
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Voonfjtxfemk gig de Mævplvåh
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka