Vi söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha ett roligt och utvecklande uppdrag? Då ska du söka tjänsten som sjuksköterska på denna operationsavdelning. Här blir du en del av ett tvärprofessionellt team och arbetar i ett stundvis högt tempo. Sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning - du ansvarar för hygien och sterilitet samt tar hand om patienter före, under och efter operation.

Enheten söker en operationssjuksköterska som kan behärska olika ingrepp.

Sjuksköterskejobb via Agila anestesisjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är anestesisjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskejobb i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vårahexrinlq ymtulms Kæoajxåg, Jghbnseakrxnwgrb
Tidsperiod
27-31, 34-35
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eåbrxilgdskc tmwsiyy Oævmsqåi idfgi Uåulncæk
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka