Barnsjuksköterska sökes till uppdrag i Västerås

Självgående sjuksköterska sökes för att stärka upp vårdteamet på barnakuten och barnavdelning. Du som söker får gärna ha ett genuint intresse av att arbete med yngre patienter. Barnen på mottagningen har varierande sjukdomstillstånd och behöver olika former av vård. Här väntar ett spännande arbete på en arbetsplats som präglas av mycket gott samarbete och ett bra arbetsklimat.

Enheten har behov av en barnsjuksköterska med mångårig erfarenhet av akut och slutenvård. Du behöver även ha erfarenhet av barnonkologi. Du behöver vara ansvarsfull och självständig då man i rollen även förväntas handleda och introducera nya kollegor.

Att ta jobb som barnsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som barnsjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
SWS Hæpinfæb Qqu dh/Pgvxyotukb
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aåuifuermmwr usripxb Vægmboåm eid dc Tæuirmæq
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka