Distriktssjuksköterska sökes till uppdrag i Västerås

Är du på jakt efter en spännande och givande karriärmöjlighet? Denna mottagning letar för närvarande efter nya medarbetare att välkomna till sitt team.

Kliniken är specialiserad inom området invärtesmedicin och bedriver högkvalitativ vård. Mottagningen tar hand om ett brett spektrum av patienter med kroniska sjukdomar som påverkar de inre organen, såsom hjärta, njurar, mage och tarmar. Här kommer du att bli en värdefull del av en fantastisk arbetsgrupp som tillsammans arbetar för att säkerställa den bästa möjliga vården för våra patienter.

Att ta arbete som distriktssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som distriktssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
HNS Våkkgtæd Dfknwasghomsuac/GÆUP
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska, Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rådhlegjteso Tttcxvj Pæddskåq, cffai Tåjxoråc fddib Eænvflæv
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka