Sjuksköterska sökes till tjänst i Västerås

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna rehabiliteringsmedicinska klinik. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Vårdenhet söker sjuksköterska för arbete på rehabiliteringsmedicinska kliniken. För dig med ett genuint intresse av rehabilitering och geriatrik är detta ett perfekt uppdrag. På kliniken vårdas patienter med stroke, traumatiska hjärnskador, sjukdomar eller skador i ryggmärgen samt kroniska neurologiska sjukdomar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat omvårdnad, läkemedelshantering, provtagning och mer.

Enheten söker dig, sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjukskötersketjänst i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
ROL Cårcreån Aqeeefomtuycceqxvuivngqpg fbbxerux
Tidsperiod
24-35
Efterfrågad kompetens
Geriatrik eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aæmlusjkohbd ektlggf Kåbnfiåj hdf hi Fæjoupæg
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka