Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Västerås

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Sjuksköterska med intresse för infektionssjukvård sökes till denna nybyggda infektionsavdelning. Här vårdas patienter med alla typer av infektionssjukdomar.

Som sjuksköterska möter du patienter i alla åldrar och får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Du ansvarar för omvårdnaden, administrerar läkemedel och samarbetar med andra professioner.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet kring liknande arbetsplats.

Låter detta som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Västerås?

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
WLV Kåildbæx Apslbhrvqfemwvxlgl
Tidsperiod
5-15
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dåurgoyuuvop xajxdtl, syj bh hda ae Yæafcråc
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka