Ledigt jobb för sjuksköterska i Västerås

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på detta boende. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Vård- och omsorgsboendet behöver stärka sitt vårdteam med en sjuksköterska. Här finns 120 lägenheter fördelade på 3 plan.

Uppdraget omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på särskilt boende, såsom att bedöma, planera, utföra och dokumentera de sjukvårdsinsatser som görs på patienterna. Arbetet sker i nära samarbete med läkare, undersköterskor, fysioterapaueter och arbetsterapeuter. För att trivas i rollen behöver du vara lyhörd och självgående.

Har du erfarenhet av liknande arbete är detta meritererande.

Skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Västerås?

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jænyooåv akwg - Fægop Låpyehmtj ædrrqbtoyko
Tidsperiod
27-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Påabyybpuu fM fadbi Mæudonæk
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka