Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Västerås

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Patienterna här har svåra och ibland obotliga diagnoser. Uppdraget är perfekt för dig som vill ta dig an en viktig roll där du får arbeta med människor som genomgår tuffa behandlingar, alternativt får lindrande behandling i livets slutskede.

I arbetsuppgifterna ingår provtagning, cytostatikabehandling, hantering av centrala infarter och mer.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbete. Önskvärt med kunskap om cytostatikahantering och erfarenhet av palliativ eller onkologisk vård.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Västerås en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
HCU Tåextyæm Aefdkvnjuigargg Eyq ff
Tidsperiod
39-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jåairpgykiom jubdbvb Dægbdfæx hhf dg Råneclæc
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka