Ledigt jobb för sjuksköterska i Västerås

Är du redo för ett spännande uppdrag på en operationsavdelning? Då är det detta uppdrag du ska söka.

Här utreds och behandlas patienter med sjukdomar i bukhålans organ, bröst- och plastikkirurgi, endokrin kirurgi samt barnkirurgi. Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet, administrerar läkemedel, hanterar medicintekniska produkter, rondar med läkare och mycket mer.

Detta uppdrag innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på operationsavdelning. Du får ett roligt och lärorikt uppdrag med omväxlande arbetsuppgifter i ett stundvis högt tempo.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskearbete i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ræyisbæs fivtonumqoomgnh, Vkvqtsgiltanwit
Tidsperiod
41-45
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vamgexoakpkj ghd gh RÆCEVWÆQ
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka