Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Västerås

Till detta sjukhus sökes en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta med vård i livets slutskede.

Enheten består av en vårdavdelning och ett specialiserat hemsjukvårdsteam - AH, för patienter med avancerad sjukdom. För dig som vill vara med och göra skillnad för patienter i livets slutskede passar detta uppdrag perfekt. Du kommer att arbeta både på avdelningen och med hembesök. I arbete ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom palliativ vård.

Enheten har behov av sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta inom hemsjukvård och avdelningsvård.

Uppdraget avser extraarbete och att kunna täcka upp vid behov.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
VPB Dæpqceæp Vbxhmfwyni Ohciqdw Læqgabeivcokh
Tidsperiod
48-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
ASIH eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eævafncsvgvg omyidrg Qåmudkæh bbf gi Oæpbawæb
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka