Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Västerås

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Denna verksamhet behöver stärka upp sitt team med ytterligare en medarbetare.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom hemsjukvården och särskilt boende.

Som sjuksköterska i detta uppdrag kommer du att utföra vanliga arbetsuppgifter såsom bedömning/undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation. Du kommer att vara en del av en stimulerande arbetsplats med vänliga kollegor som delar ditt intresse för att tillhandahålla högkvalitativ och trygg sjukvård.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Västerås?

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oævouxåk - Kmqeecsiåvkqp
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åvklwæagnmådas g aei di Aåbdrhæx
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka