Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Till detta sjukhus sökes en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta med vård i livets slutskede.

Enheten består av en vårdavdelning och ett specialiserat hemsjukvårdsteam - AH, för patienter med avancerad sjukdom. För dig som vill vara med och göra skillnad för patienter i livets slutskede passar detta uppdrag perfekt. Du kommer att arbeta både på avdelningen och med hembesök. I arbete ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom palliativ vård.

Enheten har behov av sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta inom hemsjukvård och avdelningsvård.

Uppdraget avser extraarbete och att kunna täcka upp vid behov.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Västerås?

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
LKK Læleifåg Sbkwhtahko Igutafi Tæpijxlkkbxgl
Tidsperiod
24-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aævlglasqdqk kvftsni Dæokbqåj hci ad Fæpgiiåc
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka