Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Denna kirurgiska enhet bedriver både planerad och akut verksamhet, specialinriktad mot urologi. De söker nu en sjuksköterska som vill bli en del av teamet.

På enheten utreds, behandlas och opereras patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vanliga operationer som utförs är TURP, TURB, nefrektomi, prostataoperation och cystektomi. Arbetet består till mesta del av pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering och sedvanligt avdelningsarbete.

Erfarenhet inom urologi och nattarbete är önskvärt.

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
MXD Gævceræv Aptlraam Ycj bf
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dæprpiarhysi bnyrrlv Sågghiåe egf dd MÅCVRNÅF
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka