Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Västerås

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna rehabiliteringsmedicinska klinik. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Vårdenhet söker sjuksköterska för arbete på rehabiliteringsmedicinska kliniken. För dig med ett genuint intresse av rehabilitering och geriatrik är detta ett perfekt uppdrag. På kliniken vårdas patienter med stroke, traumatiska hjärnskador, sjukdomar eller skador i ryggmärgen samt kroniska neurologiska sjukdomar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat omvårdnad, läkemedelshantering, provtagning och mer.

Enheten söker dig, sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskejobb i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uævbmseotocp nfonhem Råolexæs, Iliujyddjbckwkdbejpluxwvk gihmaknuhmqh
Tidsperiod
24-28
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oåjpifdgvtjt ydesucw Xæmhboæd bgfbh Læynkyåe
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka