Psykiatrisjuksköterska sökes till tjänst i Västerås

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Denna psykiatriska akutvårdsavdelning har fem vårdplatser.

Patienterna på avdelningen är barn och ungdomar under 18 år som behöver psykiatrisk vård. Det kan röra sig om självskadebeteenden, ätstörningar, svåra ångesttillstånd och depression. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom psykiatrisk vård.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett intressant uppdrag? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Att arbeta som psykiatrisjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjukskötersketjänst i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
EOH Væaytmåk FPR ci
Tidsperiod
25-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yætrennreykc tqaiopc Dæowlkår ibccd Hævvfpæf
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka