Bemanningsjobb för psykiatrisjuksköterska i Västerås

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande

I ditt arbete på denna heldygnsavdelning kommer du möta patienter med varierande psykiatriska tillstånd. Det kan t.ex. röra sig om svåra depressioner, ångesttillstånd, psykos eller andra psykiatriska sjukdomar som bipolär sjukdom och schizofreni. Patienterna på avdelningen är under 45 år. Det finns även ECT-verksamhet knuten till verksamheten. Arbetsuppgifter är sedvanliga för sjuksköterska på psykiatriavdelning.

De söker en sjuksköterska med erfarenhet av liknande arbetsplats eller specialistutbildning inom psykiatri.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskejobb i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
JIT Xåohflår ilv fb
Tidsperiod
24-32
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iætjhhæo Vnbnpin bgiee Kåljovæq
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka