Ledigt jobb för anestesisjuksköterska i Västerbotten

Vill du jobba på en avdelning med stor variation med goda möjligheter till ökad kompetens?

Här tas patienter emot för åkommor och behandling inom kirurgi, ortopedi, urologi samt överviktskirurgi. Det är ett stimulerande och utvecklande jobb med ett varierat arbetstempo. Ta del av fördelarna av att jobba på ett mindre sjukhus där det är bra sammanhållning och god gemenskap.

Arbetsuppgifterna omfattar sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på denna typ av enhet.

Har du erfarenhet av kirurgisk vård är det meriterande.

Att ta tjänst som anestesisjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete i Västerbotten

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tsyoafwk mymfvvab, Pmleesm pfvjiqmh ttyiqstwwj
Tidsperiod
33-39
Efterfrågad kompetens
Anestesi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vyvngdqe iougovuu cedbg Xvtoutxs
Region/kommun
Västerbotten/Fnlqpyrd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka