Ledigt jobb för anestesisjuksköterska i Västerbotten

Söker du ett jobb som är både givande och utvecklande, med en blandning av arbetsuppgifter? Då kan detta uppdrag på denna avdelning vara perfekt för dig.

På avdelningen vårdas svårt sjuka patienter som kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad.

Som sjuksköterska på denna avdelning kommer du att möta patienter med olika sjukdomstillstånd och behov av vård. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mycket mer.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjuksköterskearbete i Västerbotten

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uqqqpxayc Ousqqdixwybveipposm, Wrmdktwg jsvbjflft GAA
Tidsperiod
21-33
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fuijyumkrppouuwxlmljr idigd Txcå
Region/kommun
Västerbotten/Iltå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka