Distriktssjuksköterska sökes till jobb i Västerbotten

Hälsocentralen söker en erfaren distriktssköterska som är väl förtrogen med arbetsuppgifter och flöden på en hälsocentral. Du bör vara självgående i alla delar av arbetet och klara högt tempo.

Uppdraget innefattar sedvanliga uppgifter på sköterskemottagning på hälsocentral.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

Som distriktssjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som distriktssjuksköterska.

Sjuksköterskejobb i Västerbotten

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Engström
Jonas Engström / Teamchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jvat Sæfevyxqpmoc
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xjxmdjpf a ehh hb MUUÅ
Region/kommun
Västerbotten/Oxcå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka