Bemanningstjänst för intensivvårdssjuksköterska i Västerbotten

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Lasarettet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Sjuksköterskor sökes till enheten för anestesi, operation och intensivvård. Fokusområden för anestesin på detta sjukhus är protes- och bråckoperationer samt fetmakirurgi, men de utför även övrig ortopedi, urologi och gynekologi.

I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom anestesi.

Enheten har behov av en erfaren anestesisköterska som klarar att arbeta självständigt, då det inte alltid finns narkosläkare på plats under operationerna.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som intensivvårdssjuksköterska

Att arbeta som intensivvårdssjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Västerbotten en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wjqtysbs jjurepdu, Awnicbljvåhupsknwwqayq kisaxjcxabmfb
Tidsperiod
26-34
Efterfrågad kompetens
Intensivvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Awylfodfqævdd hi deihd Dmceldrr
Region/kommun
Västerbotten/Reqiwxaf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka