Ledigt jobb för sjuksköterska i Västerbotten

Denna etablerade vårdcentral letar efter en erfaren sjuksköterska att ansluta till sitt team. Här erbjuds en mångsidig och givande tjänst där du kommer att möta patienter med olika hälsotillstånd. På vårdcentralen samarbetar olika yrkesgrupper och arbetar tillsammans för att leverera vård av högsta kvalitet.

Vi söker sjuksköterskor för att utföra vanligt förekommande uppgifter på vårdcentralen, inklusive såromläggningar, medicinadministration och provtagning. Du kan förvänta dig att arbeta både direkt på mottagningen och genom telefonrådgivning.

Verksamheten efterfrågar tidigare erfarenhet.

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Västerbotten?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Klepipppw SX
Tidsperiod
49-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pkrjburup. e fai ac JHWÆ
Region/kommun
Västerbotten/Dpfå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka