Ledigt jobb för sjuksköterska i Västerbotten

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats. Måsnarens vård och omsorgsboende är i behov av flera kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Arbetet här sker i team där målet är att ge varje individ en trygg och säker vård samt ett gott bemötande.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Västerbotten en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nqmå EYV wårr- ajp yfpycncpqgsse
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yxmå dha cd Vacå
Region/kommun
Västerbotten/Gqtæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka