Vi söker ambulanssjuksköterska till uppdrag i Västerbotten

Denna hälsocentral söker fler medarbetare som kan stärka upp verksamheten. Här jobbar bland annat läkare, sjuksköterskor, kurator, psykolog och sjukgymnaster.

Arbetet innebär glesbygdsmedicin där du kommer att möta patienter med varierande sjukdomar och besvär. Både drop-in-mottagning och planerade besök förekommer. Uppdraget passar dig som vill ha ett självständigt arbete med omväxlande arbetsuppgifter.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som ambulanssjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Västerbotten

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lcgliuy Hhnblgiti
Tidsperiod
30, 32-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Ambulans, Anestesi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Västerbotten/Trmdqio
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka