Sjuksköterska sökes till uppdrag i Västerbotten

Vill du ha ett omväxlande arbete där du möter patienter med varierande sjukdomar och skador?

Välkommen att söka uppdraget som sjuksköterska på denna sjukstuga. Här bedrivs vård dygnet runt och verksamheten omfattar såväl primärvård som slutenvård. För dig som vill ha ett utvecklande och stimulerande arbete passar detta uppdrag perfekt. Du arbetar med omvårdnad, rehabilitering och andra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

De söker sjuksköterskor, diabetessjuksköterskor samt distriktssjuksköterskor. Här är det stort fokus på att du är trygg i sin yrkesroll, ansvarstagande och arbetar självständigt.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Västerbotten en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Afouugi SV
Tidsperiod
33-36
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sdhshgv hb idbhe Yxdqyge
Region/kommun
Västerbotten/Rgysrwi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka